youtube channel

Channels

Lirik Lagu Via Vallen-Sayang

Lirik Lagu Via Vallen-Sayang

Lirik Lagu Via Vallen-Sayang ( Dok : @viavallen)

Lirik Lagu Via Vallen-Sayang

Opo kowe krungu jerit e ati ku...

Mengharap engkau kembali...

Sayang....

Nganti memutih rambut ku...

Rabakal luntur treno ku

Wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko ati ku...

Sak tenan e ra ngapusi isih terno sliramu...

Duko pujane ati nanging koe ora ngerti...

Kowe wes tak wanti wanti...

Malah jebul sak iki koe mblenjani janji...

Jare sehidup semati nanging opo bukti...

Kowe medot tresno ku demi wedoan liyo...

Yowes ra popo insyaallah aku isoh, lilo

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten...

Merana urip kuAku welasno kangmas aku mesakno aku...

Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

SayangOpo kowe krungu, jerit e ati ku...

Mengharap engkau kembali..

Sayang...

Nganti memutih rambut ku...

Ra bakal luntur tresno ku...

Hari demi hari uwes tak lewati...

Yen pancen dalane kudu kuat ati...

Ibarate sego uwes dadi bubur...

Nanging tresno iki ora bakal luntur...

Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu..

Ora ono liyane sing isoh dadi pengantimu...

Wes kanggo awak mu seng cocok neng ati ku...

Nganti rambutku putih ati mu ra bakal krungu

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten..

Merana urip ku..

Aku welasno kangmas aku mesakno aku..

Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang opo krungu tangis e ati kuMengharap koe bali nang jero ati iki..

Nganti rambutku putih tangis eloh dadi getih...

Mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci..

Aku marang sliramu jero ning ati.

Aku ra isoh ngapusi sak tenan e neng ati...

Mung kango sliramu..

Cinta mu tetap abadi...Selamanya sampai akhir hayat ini

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten..

Merana urip ku...

Aku welasno kangmas aku mesakno akuAku nangis, nganti metu eluh getih putih

Percoyo opo pemujamu

Cintamu tetap abadi


icon featured

Popular

icon featured

Related Article

icon featured

Comments