youtube channel

Channels

Lirik Lagu Via Vallen - Kimcil Kepolen

Lirik Lagu Via Vallen - Kimcil Kepolen

Lirik Lagu Via Vallen - Kimcil Kepolen ( Dok : @viavallen)

Lirik Lagu Via Vallen - Kimcil Kepolen

antvklik.com - Pancene koe pabu nuruti ib-mu...

Jare nek ra ninja ra oleh dicinta...

Opo koyo ngene susahe wong kere...

Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki...

Ono opo kok koe bedo karo aku iki...

Opo aku salah nek aku tresno koe...

Po pendak dino atimu enenge gelisah

Mending aku ro koe koreksi dewe-dewe...

Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik...

Mergo sak iki tresno enenge gor bondo...

Menang rupo kalah rupo aku ora popo

Pancene koe pabu nuruti ib-mu...

Jare nek ra ninja ra oleh dicinta..

Opo koyo ngene susahe wong kere...

Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu...

Jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku...

Koe selingkuh ro konc-ku cerakku iki..

Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

Jaremu nek ra fu koe ora I love you...

Jaremu nek ra ninja koe ora cinta...

Nanging pie meneh aku wong ra nduwe...

Kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

Pancene koe pabu nuruti ib-mu...

Jare nek ra ninja ra oleh dicinta...

Opo koyo ngene susahe wong kere...

Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Yonek koe ra iso trimo opo enenge...

Gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase...

Pancen koe konco neng atimu wuto...

Menang rupo moto bondo kui pancen koe

Aku wes ra betah ngrasake sifatmu...

Mending aku tak pisah ninggalke sliramu...

Ojo rumongso bisa nek koe ora iso..

Atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

Pancene koe pabu nuruti ib-mu...

Jare nek ra ninja ra oleh dicinta...

Opo koyo ngene susahe wong kere...

Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Pancene koe pabu nuruti ib-mu...

Jare nek ra ninja ra oleh dicinta...

Opo koyo ngene susahe wong kere...

Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo


icon featured

Popular

icon featured

Related Article

icon featured

Comments